adviseur voor bouwconstructies
Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als projectconstructeur bij een bureau in de regio Eindhoven, ben ik op 1 mei 1998 met een eigen   bouwkundig adviesbureau gestart voor bouwconstructiesOns bureau is gevestigd in Deurne en al ruim 15 jaar actief in alle sectoren van de bouw.

 

De basis van ons kantoor
– Plezier in het werk
– Openheid
– Innovatie 
 
Plezierig werken
Je brengt over het algemeen meer tijd op het werk door dan met vrienden of partners. Een goede reden om ervoor te zorgen
dat die werktijd zo plezierig mogelijk is. Plezierig werken werkt daardoor ook positief door in waardering en vertrouwen,
persoonlijke groei en verantwoordelijkheidsgevoel. Het resultaat laten we zien in een gezamenlijk eindproduct.
 
Openheid
De interne organisatie wordt bewust zo vlak mogelijk gehouden. Hierdoor ontstaat een open bedrijfscultuur, wat een prettige werkomgeving creëert.       Wij delen onze kennis graag met partners in het bouwproces, want delen is vermenigvuldigen.
Op deze manier kunnen we in gezamenlijkheid goede en mooie projecten maken.
 
Innovatie
Wij werken constant aan verbetering in kwaliteit, kennisdeling, procesbeheersing en optimale samenwerking met bouwpartners.
BIM is hiervan een fantastisch voorbeeld. Het is meer dan alleen een mooi plaatje, BIM is een centraal informatiemodel.
Het model biedt eenduidigheid, werkt efficiënt en voorkomt faalkosten. Dit alles komt terug in onze adviezen en u als klant heeft hier direct voordeel bij.
 
Kortom
Kiezen voor ons kantoor is een gefundeerde beslissing voor een constructieve samenwerking.